Előfizetői tartalom

Az OTP és a Richter tartja magát leginkább

Portfolio
A FED drasztikus kamatcsökkentése és a gyenge vállalati kilátások után az Irak ellen indított háború egyre fokozódó veszélye tovább növelte az eladói nyomást az Egyesült Államokban. Az iránymutatást követve a Budapesti Értéktőzsde hivatalos indexe 0.6%-kal pénteki záróértéke alatt nyitott, majd a délelőtt folyamán még 30 ponttal morzsolódott le a hazai barométer, így ebédidőben a BUX 1%-os csökkenéssel 7,379 ponton áll.

Alig van emelkedő részvény a piacon, a legtöbb papír 1-2%-kal értékelődött le a délelőtt folyamán. A blue chipek közül a leginkább gyengülő MOL generálta a legnagyobb, félmillárd Ft feletti forgalmat. Az olajszektor reprezentánsa az előző napok jelentős gyarapodása után ma 1.8%-kal 5,250 Ft-ig esett.Egyelőre a 750 Ft-os támasz megtartotta a Matáv árfolyamát, a vezető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés