Előfizetői tartalom

Csökkenést valószínűsítenek a határidős indexek

Portfolio
A pénteki jelentős emelkedést követően a határidős indexek (Nasdaq: -7, Dow -64 pont) alapján egyelőre csökkenés valószínűsíthető az amerikai részvénypiacokon. A nyitás előtti kereskedésben leginkább a tech részvények forognak pénteki záró értékük alatt. Az olaj változatlanul emelkedő trenden mozog, míg a dollár tovább gyengül az euróval szemben.

Vállalati hírek frontján a Microsoft áll az élen. A Microsoft európai antitröszt peréről a Financial Times tudósít; az európai hatóságok a Media Player és Windows szétválasztását követelik, melyet ellenez a társaság. A részvény árfolyam egyelőre a pénteki szinten található. A Citigroup részvényei a negyedik negyedévhez kapcsolódó egyösszegű leírás hatására...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés