Előfizetői tartalom

Mennyi osztalékot fizet az IEB?

Portfolio
Az Inter-Európa Bank a Magyar Tőkepiac mai számában jelentette meg évi rendes közgyűlési meghívóját. A legkisebb tőzsdén jegyzett bank közgyűlését 2004. április 9-én pénteken 11.00 órakor tartja a társaság székhelyén. Az igazgatóság eredményfelosztási javaslata szerint a bank 617 m Ft-ot fog osztalékként kiosztani, mely részvényenként 88 Ft-ot jelent (5%-os osztalékhozam az 1,800 Ft-os hétfői záróárfolyammal számolva).

A közgyűlés tervezett napirendje az alábbi lesz: 1. Az igazgatóság beszámolója a társaság 2003. évi tevékenységéről 2. A felügyelőbizottság jelentése a társaság számviteli törvény szerinti 2003. évi beszámolójáról 3. A könyvvizsgáló jelentése a társaság számviteli törvény szerinti 2003. évi beszámolójáról 4. A társaság számviteli törvény szerinti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés