Előfizetői tartalom

14 milliárdos beruházás az MVM Rt.-nél

Portfolio
A Magyar Villamos Művek Rt., mint a magyar villamosenergia-rendszer átviteli-engedélyese, 2004. november 17-én üzembe helyezte a Paks-Pécs 400 kV-os villamos távvezetéki összeköttetést, a hozzá tartozó, Pécs melletti, Bogád közigazgatási területén megvalósított 400/120 kV-os új alállomással, valamint az új alállomás és a Pécsi Erőmű (Pannon Hőerőmű Rt.) közötti 120 kV-os távvezetékkel együtt.

Az új 400 kV-os távvezeték hossza mintegy 80 km, a 120 kV-os összekötő vezetéké pedig mintegy 4 km. A nyomvonalat az MVM Rt. úgy alakította ki, hogy az minél jobban kövesse a térségben már meglévő 120 kV-os vezetékek vonalvezetését (nyomvonalfolyosó), így annak építése a lehető legkisebb mértékben jelentett beavatkozást a környezetbe. Az összeköttetés megvalósításának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés