Előfizetői tartalom

Pannonplast: profit warning, új elnök-vezérigazgató (3.)

Portfolio
A Pannonplast Rt. 2003-as eredménye jelentősen elmarad az előzetes piaci várakozásoktól és az október végén megfogalmazott menedzsment előrejelzésektől; az igazgatóság azonnali hatállyal felmentette tisztségéből Illésy Jánost és új elnök-vezérigazgatót választott Zoltán Csaba személyében. Az új vezérigazgató nyilatkozata szerint a társaság rövid távon nyereségessé válhat. Az árfolyam alakulást elsősorban az fogja meghatározni, hogy a piaci szereplők milyen mértékben számolnak a rövid távú profitabilitás elérésével.

Profit warning - 1.5 mrd Ft lehet a tavalyi veszteség. A Pannonplast 2003-as pénzügyi eredményei az október végén megfogalmazott menedzsment előrejelzésektől és az elemzői várakozásoktól is jelentősen elmaradnak A társaság 2003-as konszolidált nettó vesztesége várhatóan megközelíti az 1.5 milliárd Ft-ot.A társaság tájékoztatása szerint a jelentős elmaradást elsősorban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés