FONTOS Óraátállítás 2024: kezdődik a nyári időszámítás
 
Előfizetői tartalom

Már idén 1%-ra csökken a népszerű állampapír kamata?

Portfolio
Akár már idén 1%-ra csökkenhet a népszerű Kamatozó Kincstárjegy (KKJ) kamata a Portfolio szerdán megrendezetett Investment, Wealth and Savings (IWS) konferenciarésztvevőinek egy része szerint. A konferencia hallgatósága úgy látja, hogy az állampapírok mellett a befektetési alapok lehetnek az idei év népszerű befektetései a vagyonos ügyfelek körében, emellett kiderült az is, hogy mit gondolnak a résztvevők a robottanácsadók és fintech cégek előretöréséről a vagyonkezelésben.

A Portfolio idén egész naposra bővített és új névvel jelentkező Investment, Wealth and Savings (IWS) konferenciája közel 200 fő részvételével került megrendezésre április 5-én, a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben.Az eseményről szóló beszámolóink: Kapcsolódó cikkünk2017.04.05Rég voltak ilyen optimisták az alapkezelők Kapcsolódó cikkünk2017.04.05Trump "én vagyok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés