Előfizetői tartalom

A politika és a jegybankok rángatják a színfalak mögül a piacokat

Portfolio
A stabil fundamentumok mellett főleg a jegybankok és a politikusok befolyásolják a részvény-, illetve kötvénypiacon tapasztalható befektetői hangulatot, így az értékpapírpiacok mozgását is - vélik a magyar befektetési alapokat kezelő profi szakemberek. Ebben a környezetben érdemes lehet megszabadulni a feltörekvő piaci részvényektől és inkább stabil, fejlett piaci részvényeket, illetve európai, valamint magyar kötvényeket venni. Persze van olyan szakember, aki most egyáltalán nem ajánlja a részvénypiacokat és inkább profitrealizálásba kezd.

A "Portfólió-ajánlók" sorozatunk keretében minden hónapban arról kérdezzük a hazai alapkezelőket, hogyan állítanának össze egy közepes kockázatvállalású, középtávra szóló modellportfóliót. Az ajánlók a szeptemberi helyzetnek megfelelően készültek el, a piacot jól lefedő felmérésünkben 7 alapkezelő szerepeltette magát. A portfólió-ajánlókat a következő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés