Előfizetői tartalom

Putyin bankján kaszáltak nagyot az év legsikeresebb magyar befektetői

Portfolio
A Magyarországon kezelt lakossági részvényalapok közül év eleje óta a legjobban a latin-amerikai és orosz régióban befektetők teljesítettek, főleg azok az alapok tudtak jelentős hozamtöbbletet elérni, amelyek a régiók bankszektori, energiapiaci, kereskedelmi és médiakommunikációs vállalatainak részvényeibe fektettek.

Az idén év eleje óta legjobban teljesítő alap, az Aberdeen Latin-Amerika Részvény alapok alapja 28,26 százalékos hozamot ért el, ennek a befektetésnek 93 százaléka a szintén aberdeenes Global Latin American Equity Z2 alapba fekteti tovább az ügyfél pénzét május 31-ei havi jelentése szerint. A Z2 a Morningstar adatai szerint főleg pénzintézetek (30 százalékban) és nem-ciklikus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés