Előfizetői tartalom

Simán lenyomták a bankbetéteket a kedvenc befalapjaink

Portfolio
A legnagyobb magyar befektetési alapok többek közt azért is közkedveltek, mert minimális ingadozással keresnek hozamot a befektetőiknek, viszont mivel javarészt kötvény- és pénzpiaci alapok, ezért nem várhatunk hatalmas számokat tőlük. Megnéztük, hogy hoztak idén a legnagyobb magyar alapok, és hogy egyébként milyen költségeket kell kifizetnünk, ha venni akarunk a befektetési jegyeikből.

Év eleje óta stabilan termelték a hozamot Magyarország legnagyobb befektetési alapjai, legtöbbjük egy negyedév alatt annyit hozott, mint egy átlagos bankbetét egy egész évben: A Budapest Állampapír alap hozott a legjobban, ez a negyedik legnagyobb alap hazánkban. A legnagyobb alap, az OTP Optima, közel 1 százalékot hozott. A legdrágább folyó költségekkel rendelkező OTP Ingatlan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés