Előfizetői tartalom

Csak úgy gazdagodhatsz meg, ha mersz kockáztatni

Kifutóban van az ETF-divat és újra hódítani kezdenek az aktívan kezelt alapok, részben a diszruptív technológiáknak köszönhetően - véli Hans-Jörg Naumer, az Allianz Global Investors nemzetközi tőkepiaci és tematikus kutatási vezetője. A Portfolio-nak adott interjújában a szakember kifejtette: a volatilitás ellenére a fejlett Európa most rendkívül jó befektetési lehetőséget jelent, főleg az osztalékfizető részvényeket érdemes vásárolni, de Magyarország kilátásai is kedvezők.

Portfolio: A passzív, indexkövető befektetési alapok, ETF-ek sosem látott hódításba kezdtek az Egyesült Államokban, folyamatosan csökken az aktív alapok piaci részesedése. Hogy látja, mennyire gyűrűzött át ez a divat Európára, illetve az Ön szíve melyik befektetési forma felé húz inkább? Hans-Jörg Naumer: Mivel aktív portfóliókezeléssel foglalkozom, ezért akárhányszor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés