Előfizetői tartalom

Így kereshetsz a technológiai ralin itthon is

Portfolio
Rengeteget lehet arról hallani, hogy a technológiai cégek, főleg a Szilícium-völgyi startupok milyen fantasztikus befektetési lehetőséget jelentenek a gyors és dinamikus növekedésük miatt, Magyarországon viszont egyelőre kevés olyan lehetőség van, amellyel a hullámot meg tudjuk lovagolni. Megmutatjuk, hogy kaphatsz kézhez egy komplett, tech-cégekbe fektető portfóliót.

Ha nem szeretnénk egy vállalat részvényeinek az ingadozásától félve egy lóra tenni az összes pénzünket, és 1-2 részvény megvásárlása helyett egy komplett portfóliót szeretnénk, egy befektetési alap lehet a megfelelő megoldás számunkra. Magyarországon a következő alapok közül válogathatunk:Az eltérő hozamokat az eltérő befektetési politikák mellett az is indokolja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés