Előfizetői tartalom

Beleállt az MNB a milliárdos piramisjáték-gyanús ügybe

Portfolio
Az MNB azonnali hatállyal megtiltotta az FxLoop Investment Kft.-nek és a piacfelügyeleti eljárásban érintett természetes személynek, hogy jogosulatlanul bármely, tevékenységet, így különösen betétgyűjtést végezzenek - írja az MNB közleményében. Korábban szó volt róla, hogy a cég piramisjáték keretében több száz ügyfélnek okozhatott milliárdos károkat, erről itt írtunk.

Az MNB január végén hivatalból piacfelügyeleti eljárást indított a gyanú szerint jogosulatlan betétgyűjtéssel foglalkozó FxLoop Investment Kft. tevékenységének áttekintésére, s a vizsgálatába bevont egy érintett természetes személyt is. Egyes korábbi hírekkel szemben tehát nem jogosulatlan befektetési szolgáltatói ("bróker"), hanem pénzpiaci tevékenységről lehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés