Előfizetői tartalom

Dollármilliárdokról döntenek: ők most a legbefolyásosabb pénzemberek

Portfolio
A napokban jelent meg a Forbes magazin legfrissebb listája a legbefolyásosabb pénzügyi befektetőkből, a rangsor élén a Blackstone Group vezére áll, Warren Buffet viszont még a dobogóra sem fért fel. Ennek oka, hogy a lap szakértői nem csak a személyes vagyont, hanem a szakember által kezelt összeget, az elmúlt három év trendjét és a szakember piaci befolyását is figyelembe vették a lista készítésekor.

10-7. 10. Soros GyörgyA magyar származású guru alig tudott bekerülni a negyvenes lista élmezőnyébe, hiába van 24,9 milliárd dolláros vagyona a Forbes friss becslése szerint. A lap becslései szerint összesen 29 milliárd dolláros befektetés felett rendelkezik a Soros Fund Management alapítója, ez számít kifejezetten alacsonynak a versenytársakkal összehasonlítva. Ha azonban hozzátesszük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés