Előfizetői tartalom

Hatalmasat harapott a világ második leggazdagabb embere

Portfolio
13,7 milliárd dollárt (mai árfolyamon átszámolva 3700 milliárd forintot) fizet a világ második leggazdagabb emberének, Jeff Bezosnak a cége egy amerikai kiskereskedelmi lánc, a Whole Foods Market nevű cégért. Az összeg az Amazon eddigi bevásárlásainak fényében is hatalmas, viszont óriási piacon erősít az eddig alapvetően e-kereskedelemben utazó cég.

A bejelentésről itt írtunk külön cikkünkben:Kapcsolódó cikkünk2017.06.16Földindulás az Amazon bejelentésére!Komoly összegA MarketWatch gyűjtése szerint a most bejelentett felvásárlás olyan nagy méretű, hogy az Amazon eddigi 5 legnagyobb felvásárlásának együttes értékét is meghaladja (legalábbis azokét, amiket a társaság nyilvánosságra hozott).Forrása: MarketwatchAz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés