FONTOS Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa
 
Előfizetői tartalom

Az élvezetek műtárgyai várják a licitálókat

Portfolio
A műtárgy.com eheti ajánlója olyan műtárgyakat mutat be, amelyek egytől egyig a mindennapok apró élvezeteihez kapcsolódnak, azokat szolgálják. Ki ne szeretne a szenvedélyeinek művészeti minőségű tárgyak által hódolni? Ezek az alkotások pont erre valóak: a kitűnő iparművészek által megformált alkotások egyszerre dísz- és használati tárgyként is funkcionálnak, amik kitűnően szolgálhatják azt, hogy tulajdonosuk szenvedélyeinek igazán magas minőségen tudjon hódolni.

Az alább bemutatott tárgyak - melyek mind licitálhatóak lesznek a következő hetek hazai aukcióin - baráti, pár tízezer forintos áron kerülnek kikiáltásra, így akár születésnapi vagy lakásavató ajándékként is funkcionálhatnak. A bólé egy manapság már kevésbé ismert ital, amely szilveszterkor és nyáron is nagy népszerűségnek örvend. A bóléstálban különböző...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés