Előfizetői tartalom

Értékes magyar fotókkal dobhatod fel otthonod

Portfolio
Mindannyian tapasztaltuk már, hogy gyakran elég egy jól megválasztott kép, amelyet fellógatunk a falra, és máris megváltozik az egész helyiség arculata, hangulata. Hatványozottan igaz ez akkor, amikor egy olyan műalkotást helyezünk el az otthonunkban, amely értékes a számunkra. A művészi fotográfia könnyűszerrel dísze lehet jóformán bármelyik helyiségnek, ezenkívül befektetésnek sem utolsó. Az alábbiakban ötleteket szeretnénk adni ahhoz, hogy milyen szempontokat érdemes szem előtt tartanunk akkor, amikor fotót választunk az otthonunkba.

Amennyiben több darabból álló fotográfiai gyűjtemény kialakításán gondolkozunk, érdemes átgondolnunk, hogy mennyi hely áll a rendelkezésünkre. Manapság óriási népszerűségnek örvendenek az ún. galéria-falak, amelyek sűrűn egymás mellé rendezett képek együtteseiből állnak. Galéria-fal tervezésekor is a mi kezünkben van a döntés: szeretnénk-e játszani a stílusokkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés