Előfizetői tartalom

Színterápia - kortárs festmények rövidülő nappalok ellen

Portfolio
Az egyre rövidülő nappalok, a korai sötétség és a közelítő tél sokunk kedvére negatívan hat. Szerencsére számtalan módon védekezhetünk az egyre szürkülő környezet keltette kedvetlenség ellen, egy-egy színes kiegészítő a ruházatunkban, egy-egy színes tárgy az otthonunkban csodákra képes. Az alábbiakban a műtárgy.com olyan élénk színekkel megfestett alkotásokat ajánl, amelyek egy közelgő aukción szerepelnek majd.

Radák Eszter Birkák a domboldalon című festményével könnyen szembeszállhatunk a fagyos idővel, nemcsak a téma, hanem a festőre jellemző, vibráló színek miatt is. A képen az élénk színeken túl más, a művész munkáiban előforduló tulajdonságok is megfigyelhetőek, ilyenek például a határozott kontúrral megfestett figurák és az egyedi perspektíva.Radák Eszter ( 1971-...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés