Előfizetői tartalom

Kiszámoltuk, mennyi pénzt kapsz a nyugdíjad mellé, ha most kezdesz el megtakarítani

Portfolio
Súlyos tévedésben vannak azok, akik nyugdíjazás előtt pár évvel, vagy akár évtizeddel kezdenek el félretenni 65 év utáni életükre, hiszen még akár egy komolyabb, havi 50 ezer forintos megtakarítás is legfeljebb 33-46 ezer forintos havi nyugdíj-kiegészítést jelent majd idős korunkra. Közben ha például 25 évesen, havi 10 ezer forintot félretéve teszünk az öngondoskodásért, a hozamok és az állami támogatás segítségével havi 50-70 ezer forintos nyugdíj-kiegészítésre is szert tehetünk.

A nyugdíjkérdésről szól majd a Portfolio nyugdíjklubja is. Jöjjön el Ön is! Szinte már közhely, hogy érdemes időben elkezdeni megtakarítani nyugdíjas éveinkre, az állam segítségére ugyanis az elemzők döntő többsége szerint a felosztó-kirovó rendszer haldoklása miatt nem nagyon számíthatunk:Kapcsolódó cikkünk2017.09.21Durvul a nyugdíjpara: főleg a nőket fenyegeti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés