Előfizetői tartalom

Bordélyház, lottózó: el sem hiszed, mibe fektetik a nyugdíjpénzt

Portfolio
Három évvel ezelőtt Amszterdam polgármestere egy teremben megkérdezte az összegyűlt, nyugdíjalapokat menedzselő szakembereket, hogy hajlandóak-e a város piros lámpás negyedének újjászületésébe fektetni. Akkor csak ketten tették fel a kezüket, ma ugyanez a kérdés már igazi háborút indítana a jelenlévők között a legjobb ajánlatok adásáért.

Nehéz idők, új befektetési megoldásokA mostani alacsony hozamokkal tűzdelt piaci környezet és az egyre öregedő társadalom mellett még az eddig kockázatkerülő intézményi befektetők is olyan termékek felé kacsingatnak, amelyek korábban meg sem fordultak a fejükben. Ma az európai nyugdíjalapok gyakorlatilag már minden, a holland szexboltokkal, a brit bingó-termekkel és a gibraltári...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés