Előfizetői tartalom

Fidelity: az inflációkövető kötvényekbe érdemes fektetni

Árgyelán Ágnes, London
A politikai események a kötvénypiaci résztvevőknek is okoznak nehézségeket, ráadásul Európában az alacsony volumenű államkötvény-kibocsátások is megnehezítik a befektetők dolgát. A Fidelity International londoni konferenciáján elárulták, hogy a vállalati kötvénypiacon mibe érdemes fektetni és kötvénybefektetőként milyen papírokat érdemes tartani, ha a magasabb hozam mellett alacsonyabb kockázatra vágyunk.

Charles McKenzie, a Fidelity International kötvénypiaci részlegének befektetési igazgatója előadásában a kötvénybefektetőket érintő lehetőségekről beszélt: Az előttünk álló választási naptárral nehéz most az európai kötvénybefektetőknek, a francia választások előtt is láthattuk, hogy a francia 10 éves kötvényekkel a német Bundhoz képest meglehetősen voltilisen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés