Előfizetői tartalom

Lecsapott az MNB a 10 000% hozamot ígérő magyar "sikersztorira"

Portfolio
A napokban írtunk a Magyarországon engedély nélkül részvényeket áruló, amerikai székhelyű Benefit Barcode Incorporatedről, amely 1000-10000%-os hozamígérettel és részvény-visszavásárlási garanciákkal toborzott ügyfeleket. Az MNB már tavaly október óta vizsgálta a céget és most ötmilliós bírsággal sújtotta a cég mögött álló magyar üzletembert, valamint végleg megtiltotta, hogy jegybanki engedély nélkül bármilyen pénzügyi szolgáltatást végezzen.

A Benefit Barcode Inc. a magyar Euro Discount Club nevű kedvezménykártya-rendszer hazai sikereit exportálta volna az Egyesült Államokba, a vállalat részvényeit a két cég mögött álló üzletember 10-100-szoros hozamígérettel árulta Magyarországon - az MNB tiltásának ellenére. Erről itt írtunk:Kapcsolódó cikkünk2017.08.1910 000% hozammal hülyíti a magyar befektetőket a legújabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés