Előfizetői tartalom

Leradírozta az MNB az életbiztosítások felét a piacról

Portfolio
Lefeleződött a megtakarítási piacon elérhető termékek száma, a drága termékek pedig végleg eltűntek a piacról a Magyar Nemzeti Bank elemzése szerint. A megmaradt termékek jellemzően olcsóbbak lettek, többnyire ez azt jelenti, hogy az értékesítők jutaléka is csökkent. Szebelédi Ferenc, az MNB főosztályvezető az etikus életbiztosítási koncepció életének első két hónapja alatt szerzett tapasztalatokról beszélt a Portfolio Biztosítós 2017 konferenciáján.

Az etikus életbiztosítási koncepcióról itt írtunk: Kapcsolódó cikkünk2016.06.29Az életbiztosítások kétharmadát forgatja fel az MNB új intézkedéseSzebelédi Ferenc, a Magyar Nemzeti Bank főosztályvezetője az etikus életbiztosítási koncepció piacra gyakorolt hatását, a bevezetés óta eltelt két hónap első tapasztalatait osztotta meg a hallgatósággal: 301 terméket vezettek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés