Előfizetői tartalom

Nyugdíjas vagyok, hova tegyem a pénzem?

Nyugdíjasként elfelejthetjük az a 20%-os állami támogatást, amivel az állam a nyugdíjcélra megtakarítókat ösztönzi. Így is számos kiváló módja van annak, hogy az életünk alatt összegyűjtött pénzt biztonságban befektessük, vagy akár annak, hogy kisebb összegű nyugdíjból elkezdjünk megtakarítani. Érdemes lehet gondolni a biztonság mellett arra is, hogy a vagyon örökölhetőségét is minél könnyebbé tegyük. Összeszedtük, milyen termékekbe lehet érdemes befektetni nyugdíjas éveink alatt.

Nagyobb összeg elhelyezése biztonságbanNyugdíjas korban nem érdemes kockáztatni a munkás éveink alatt nagy nehezen megtakarított vagyont, ugyanis ha ez elszáll, sokkal nehezebb lesz pótolni aktív jövedelem híján. Az alábbi kockázatkerülő befektetések jó lehetőséget nyújtanak. 1. Állampapír A legjobb kockázatmentes hozamot egyösszegű befektetés mellett az állampapírok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés