FONTOS Kulcsfontosságú esemény történt a bitcoinnal - Mi lesz most?
 
Előfizetői tartalom

Vigyázz! Nagyot bukhatsz, ha most sóznak rád egy életbiztosítást

Portfolio
Várhatóan jelentősen olcsóbbak lesznek jövő évtől a megtakarítási célú életbiztosítások az MNB szabályozásának köszönhetően, ugyanis a (kezdeti) befizetéseinkből elvonható maximum költség és várhatóan a termékek meghatározott futamidő alatt elvonható teljes költsége is limitálva lesz, ezért ha megtakarítási életbiztosítást akarunk indítani, érdemes lehet 2017 januárjáig várni.

A megtakarítási célú biztosítások (klasszikus és unit-linked) szerződések költségeit két jelentős várható szabályozás célozza majd közvetlenül az MNB etikus életbiztosítási koncepciójának keretein belül; a befektetendő díjrész meghatározása és a teljes költség limitálása. Ezen kívül többek közt a fiktív egységeket is betiltja a felügyelet, ami rengeteg terméket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés