Előfizetői tartalom

Vigyázz! Őrült módszerekkel hajt a pénzedre egy új kamucég

Egy különösen fantáziátlan online piramisjáték-gyanús befektetés tört be Magyarországra: a kínai Yota "garantáltan" fizet egy nap alatt akkora hozamot, mint amit a legjobb bankbetétek egy év alatt sem, de lusták voltak, hogy egy hihető befektetési sztorit kitaláljanak a séma mellé. A "befektetés" ráadásul számos olyan elemet is tartalmaz, ami miatt különösen veszélyes és még rövidtávon sem tűnik fenntarthatónak. Bemutatjuk, miről szól az új befektetési őrület és hogy miért érdemes elkerülni.

Kínából jön az újabb csodabefektetésEgy olvasónk hívta fel a figyelmet egy gyanús befektetési cégre, ami hasonló a Magyarországon az MNB tiltása ellenére széles körben hódító Questra / Atlantic GAM-hez. A Yota azonban még annyi erőfeszítést sem tett, hogy egy hitelesnek tűnő háttértörténetet kitaláljon, az egész gyakorlatilag a befektetők mohóságára épül. Bár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés