Előfizetői tartalom

Zsiday: nemzeti tragédia, ami Magyarországon folyik

Portfolio
A történelmi példák alapján az állam szerepének teljes újradefiniálására lenne szükség, ha azt szeretnénk, hogy a magyar Trabant ne csak a hátszél miatt száguldjon - vélekedik a magyar versenyképességről Zsiday Viktor, a Plotinus igazgatótanácsának elnöke a Portfolio-nak adott interjúban. Szerinte valóságos nemzeti tragédia zajlik most Magyarországon a munkaerő kivándorlása miatt, a képzett, értelmes emberek kivándorlása ellen gyorsan úgy tehet a legtöbbet a kormány, ha drasztikusan leviszi az adókat és járulékokat - hangsúlyozza. Az interjúban elárulja azt is, mibe fektessenek azok, akik hosszú távon takarítanának meg, milyen befektetéseknek kedveznek az alacsony hozamok és hogyan kellene Magyarországnak az EU-s tagsághoz viszonyulnia.

Portfolio Öngondoskodás 2016 Zsiday Viktor a globális megtakarítási piac aktualitásairól tart előadást jövő héten, a Portfolio Öngondoskodás 2016 konferencián. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Hogyan lehetne upgradelni a magyar Trabantot, vagyis a magyar versenyképességet? Azt gondolom...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés