Előfizetői tartalom

Több a vadász, mint a fóka?

Portfolio
Az induló és fejlődő hazai vállalatok számos nehézségekkel néznek szembe, kezdve a finanszírozástól a menedzseri problémákig, amelyekre részben megoldást kínálnak a kockázati tőkebefektetések. A Portfolio.hu - HVCA mai CEE Private Equity and Corporate Finance konferenciáján ma ezen kérdéseket vitatták meg magyar- és külföldi befektetők, és vállalkozók, ahol szó esett arról, milyen stratégiát érdemes követni akár a vállalkozásnak, akár a befektetőknek, milyen befektetőkkel lesz sikeres az együttmûködés, és milyen trendek tapasztalhatók a régiónkban.

2012. június 07. 16:47 Megosztás Csődhullám söpörhet végig a hazai induló IT cégek körében Az M&A tranzakciók egyik kedvenc célterületét a technológiai, média és telekommunikációs (TMT) cégek csoportja adja, noha 2007-es csúcsok óta jelentősen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés