FONTOS Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa
 
Előfizetői tartalom

Idén is nagyot kaszálhatsz, ha hiszel abban, hogy senki nem megy csődbe a világban

Hónapok óta arról olvasni, hogy hozamsivatag van a világban, a fejlett állampapírokkal nem lehet érdemben pénzt keresni. Az igazán bátor befektetők azonban még tudnak mazsolázni, valahol tíz százalék feletti reálhozam is elérhető. A legnagyobbat most Argentínával lehet kaszálni, ha hiszünk abban, hogy a dél-amerikai ország csődökkel tarkított történelmében nem 2018 lesz a következő fájdalmas dátum. Persze Európában sem kell messzire menni egy kis hozamért, Ukrajna és Törökország például szintén komoly pénzzel kecsegtet. Ami viszont számunkra jó hír, hogy Magyarországnál alacsonyabb hozamon kevesen tudnak forrást bevonni jelenleg a következő 12 hónapra.

Jó pénzt érhet, ha hiszel ArgentínábanAz egyéves hozamokat elnézve a világban jelenleg Argentínával lehet a legjobban keresni, a dél-amerikai országban jelenleg 26%-os hozam van a másodpiacon. Mindez azért érdekes, mert közben a tízéves argentin hozam 15,2 százalék, ami szintén elég magas, de nem ennyire kiemelkedő.Vagyis a piac most azt árazza, hogy ha Argentína a 2018-as...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés