Előfizetői tartalom

A kötvénypiacot hidegen hagyták a holland választások

Portfolio
Nem okozott komolyabb mozgást a kötvénypiacon a holland parlamenti választások eredménye, a jelek szerint a befektetőket nem lepte meg a szélsőjobboldal leszereplése. Nem csak a holland, hanem a többi európai piacon sem látszanak jelentős mozgások, de a közelgő francia elnökválasztás miatt még korai lenne fellélegezni a szakértők szerint.

Minimálisan változtak a holland állampapír-piaci hozamok csütörtök reggel a parlamenti választások eredményének hatására. A rövid oldalon a három hónapos hozam például 4 bázisponttal -0,83 százalékra csökkent, a hosszabb futamidők esetében pedig még kisebb volt a változás, a tízéves hozam például egy bázisponttal 0,49 százalékra esett vissza.A többi európai kötvénypiacon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés