Előfizetői tartalom

Ezekben az órákban dől el a dollár sorsa

Portfolio
Sem a tőzsdéken, sem a devizapiacokon nem alakult ki reggel kockázatkerülés az éjjeli manchesteri terrortámadás miatt, délelőtt pedig a remek európai konjunktúra adatok hatására újra javult a hangulat, ami féléves csúcson tartotta az eurót a dollárral szemben. Délutánra azonban elkezdett legörbülni az árfolyam, és technikai indikátorok alapján is esélyes, hogy lesz egy kis dollárerősödés. Most éppen fontos szintnél egyensúlyoz az euró/dollár, ami a 275 körüli dollár/forint árfolyamra is fontos hatással lehet.

2017. május 23. 14:25 Megosztás Ezekben az órákban dől el a dollár sorsa A történelmi csúcsra ugró német Ifo-index már nem tudta új csúcsra ugrasztani az eurót a dollárral szemben, a jegyzések az utóbbi órákban pedig elkezdte lefelé csorogni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés