Előfizetői tartalom

Keményen büntetik a dollárt

Portfolio
Rendkívül fontos technikai szinten ment át az euró a dollárral szemben tegnap és ma reggelre tovább erősödött, így féléves csúcsra, Donald Trump választási győzelmekor látott szintre kapaszkodott. Mivel az egyre súlyosabb Trump-botrányok az intézkedési tervei keresztülvitelét is veszélyeztetik, most éppen ez az egyik fő hajtóerő a dollár esése mögött, közben azonban az euró nagy menetelése több devizapárban is elakadhat rövid távon. A forintnak is fontos technikai szinttel kell megküzdenie, ha tovább akar erősödni.

2017. május 17. 21:06 Megosztás Az idén még nem volt ilyen olcsó a dollár a magyaroknak A dollár-forint kurzus megközelítette a 277-es szintet, az idén még lehetett ilyen kevés forintért dollárt venni. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés