Előfizetői tartalom

OTP technikai elemzés: trendforduló?

Portfolio
Vajon jó vételi lehetőséget jelentenek-e az OTP részvényei az elmúlt hetek csaknem 15%-os árfolyam csökkenését követően? A részvények novemberben - a harmadik negyedéves gyorsjelentés közzététele után - még történelmi csúcsot döntöttek, ezt követően azonban zuhanásnak indultak, melyben szerepet játszottak a forinttal kapcsolatos aggodalmak is. Alábbi írásunkban a technikai elemzés eszköztárának segítségével próbáljuk megítélni a papírokat.

Ellenállás lesz-e a támaszból?. Az OTP részvények a múlt héten még 2,600 Ft alá is benéztek, pedig néhány héttel ezelőtt még 3,000 Ft felett forogtak. Ennek a 15%-os csökkenésnek a során a papírok határozottan szelték át - az alábbi grafikonon jelzett - 2,730 Ft közelében lévő támasz szintet, mindazonáltal a már csaknem 2 éve igen erőteljes támaszként funkcionáló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés