Előfizetői tartalom

"Ragaszkodunk a lényeghez" - új szereplő a magyar médiapiacon

Portfolio
Reggel címmel új, politikailag független, nem bulvár, közérthető tartalommal rendelkező napilapot indít az Axel Springer kiadó Magyarországon. A lap elsősorban budapesti fókusszal rendelkezik, de cél az országos értékesítés. A kiadó a lengyel Fakt címet viselő hasonló kiadvány sikerét követően döntött a magyar változat piacra dobásáról. A magyar nyomtatott lappiacon a bulvár kivételével érzékelhető előfizetői létszámvisszaesés és reklám bevétel csökkenés tapasztalható az elmúlt két évben. Ezen trend mellett jelentős erőfeszítéseket kell tenni az üzleti siker elérése érdekében.

Az Axel Springer 1989 óta aktív a magyar média piacon, jelenleg 9 napilapot és 20 folyóiratot jelentet meg hazánkban. A legutóbb piacra dobott terméke, a Glamour csak hetekkel ezelőtt indult hódító útjára. A társaság megkérdőjelezhetetlenül tőkeerős, így feltehetően nagyobb kifutási időt enged a Reggel c. napilapnak mint az egy évvel ezelőtt megbukott Budapesti Nap. A pesszimizmus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés