Előfizetői tartalom

Honnan tudhatod, hogy kiégtél?

Webbeteg.hu
Egy korábbi tanulmányban a nők több mint 74 százaléka vallotta azt, hogy legnagyobb stresszforrás a munkahelye. Egy 2015-ös felmérés szerint a magyar munkavállalók több mint 80%-a ki van égve. Hogyan veheted észre, hogy baj van? Intő jel a türelmetlenség, az ingerültség, a rugalmatlanság, de van még néhány dolog.

Intő jelek lehetnek: rendetlenség van az asztalodon; sokat nassolsz; nem vagy büszke a munkahelyi sikereidre; betegnek érzed magad; az emberek kérdezik, jól vagy-e; a hétvége sem hoz lázba; állandóan zenét hallgatsz.A kiégés (burnout) szindróma A kiégés (burnout) szindróma egy tünetegyüttes, amely hosszú távú, fokozott érzelmi megterhelés, kedvezőtlen stresszhatások következtében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés