Előfizetői tartalom

A Citigroup is jó hírt hozott a részvényeseknek (2.)

Portfolio
A várt 1,24 dollár helyett 1,35 dolláros egy részvényre jutó eredménnyel és a várt 17,756 helyett 18,120 milliárd dolláros bevétellel örvendeztette meg részvényeseit a Citigroup, így a JP Morgan után a második banknak is jobban alakult a várakozásoknál az első negyedéve. A nagybank részvényeivel jelenleg +0,1% környékén kereskednek a nyitás előtti kereskedésben.

Kapcsolódó cikkünk2017.04.13Jól indul a gyorsjelentési szezon: meglepetés a JP Morgannél (2.)Ahogy a JP Morgannél is látható volt, a Citigroup is javítani tudott tavaly ilyenkor mutatott teljesítményén, így a bevételei 3%-kal, az egy részvényre jutó eredménye pedig 23%-kal emelkedett. A várthoz képest 2, illetve 9%-os felülteljesítés látható.Ami a gyorsjelentés részleteit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés