Előfizetői tartalom

Elhappolták előlünk az egyik legnagyobb amerikai bankot a lengyelek

Portfolio
Bár a magyar kormány korábban jelezte, még az Európai Bankhatóság (EBA) új székhelyére sem jelentkezett be végül Magyarország, Lengyelország viszont a Brexit egyik nyertese lehet: több mint 3000 embert vehet fel új, globális operációs központjába Lengyelországban a JP Morgan, a Brexit miatt elcsábított teljes pénzügyi munkaerő pedig ennek a tízszeresét is elérheti.

Kedden a lengyel fejlesztési minisztérium jelentette be, hogy a következő három évben több mint 3000 embert alkalmazhat új globális operációs központjában az egyik legnagyobb amerikai bank, a JP Morgan. Mateusz Morawiecki miniszterelnök-helyettes a múlt héten közölte, hogy a JP Morgan Varsót választotta új központjaként. A társaság a Brexit miatt dönthetett londoni tevékenységének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés