Előfizetői tartalom

Fut a pénze után Horvátországban a legnagyobb orosz bank

MTI
Az Agrokor teljes adósságállománya 57,77 milliárd kunát (2391 milliárd forint) tesz ki, ebből 41,23 milliárd kunát (1707 milliárd forint) ismert el Ante Ramljak, az Agrokor élére áprilisban kinevezett kormánybiztos, rendezetlen további 16,54 milliárd kunányi (684 milliárd forint) állomány - tette közzé honlapján csütörtökön a zágrábi kereskedelmi bíróság.

Az Agrokor jelenlegi vezetése vitatja az orosz Sberbank követeléseit: részben az összehangolatlan követelésállomány és kötelezettség miatt az üzleti könyvekben, részben a bírósági eljárások miatt, amelyek folyamatban vannak - áll az indoklásban.A publikált adatok szerint a vállalatcsoport 8,5 milliárd kunával tartozik az orosz állami tulajdonban lévő Sberbanknak. A bank...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés