Előfizetői tartalom

Magyarországgal példálóznak külföldön

Portfolio
Tanulhat Lengyelország a magyar banki fegyverszünetből - ezzel a címmel jelent meg tegnap cikk a Financial Timesban. A szerző szerint Magyarország külföldi bankok elleni küzdelme növekedési áldozatokkal és reputációs veszteséggel járt, és a befektetők azt remélik, Lengyelország most hasonló tervei ellenére tanul a magyar példából.

Az elmúlt hét, úgy tűnik, arra szolgáltatott újabb bizonyítékokat, hogy veszélyben van a szabadpiac Lengyelországban és Magyarországon, abban a két országban, amelyet Európa legsikeresebb posztkommunista országainak tartottak sokáig - kezdi nem éppen szívmelengetően a cikkét a Financial Times. Először a lap Jaroslaw Gowin lengyel miniszterelnök-helyettes hétfői nyilatkozatát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés