Előfizetői tartalom

Már megint bankot vett az OTP

Szerbiában vásárolt bankot az OTP. A vételár 125 millió euró, vagyis mostani áron közel 39 milliárd forint, ezért az OTP megvette a National Bank of Greece-től a Vojvodjanska bankát, az NBG Leasinget, ezen felül hitelkiváltásra is sor került, mondták el az OTP felsővezetői a tranzakció zárásán Újvidéken, ahonnan a Portfolio élőben tudósít.

Újabb bankot vásárolt az OTPIdén augusztus 4-én az OTP szerb leánybankja adásvételi szerződést írt alá a National Bank of Greece tulajdonában álló szerbiai Vojvodjanska bankában és az NBG Leasingben fennálló 100 százalékos tulajdonrész, valamint további, az NBG érdekeltségébe tartozó, szerbiai kitettségek megvásárlásáról. A tranzakció lezárását múlt hét hétfőn...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés