Előfizetői tartalom

Több magyar banknál is leállhatott az online fizetés (2.)

Portfolio
Részben leállt az Unicredit bankkártyás rendszere - írta az Index. Az ügyben megkeresték az Unicredit ügyfélszolgálatát, ahol arról tájékoztatták a lap munkatársát, hogy a bankkártyákkal lehet boltban vásárolni, illetve az automatákból készpénzt felvenni, de az online vásárlási szolgáltatásuk leállt. Kora estére aztán minden rendbe jött.

Az online fizetés leállása több bankot is érinthet.A legfrissebb olvasói információk szerint ugyanis délután nem lehetett K&H-s bankkártyával sem online fizetni, míg egy másik olvasónak a K&H-s SZÉP Kártyával nem sikerült fizetnie.Kora este már minden rendben voltA UniCredit Bank este 19 óra körül küldött hivatalos közleményt a lapnak, amely szerint elhárították a hibát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés