Előfizetői tartalom

Vegyes számokkal jött ki az amerikai botránybank

Portfolio
Az egy részvényre jutó nyereség 1,16 dollár lett a tavalyi negyedik negyedévre vonatkozóan, mellyel a Wells Fargo meghaladta az elemzői várakozásokat, a bevétel soron azonban csalódást okozott, a 22,05 milliárd dolláros bevétel elmarad ugyanis a várt 22,38 milliárdtól. A bank gyorsjelentését követően egyelőre mínusz 0,7%-ban tartózkodik a részvényárfolyam.

22,05 milliárd dolláros negyedik negyedévi bevételi adatokról adott számot az elmúlt percekben az utóbbi időszakban számlabotrányaival a figyelem középpontjába kerülő Wells Fargo, ez az azonban elmarad az elemzők által várt 22,38 milliárd dollártól, 2016 azonos időszakához képest viszont 2,2%-os bevételnövekedésről beszélhetünk. Az egy részvényre jutó nyereség (EPS)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés