Előfizetői tartalom

Így nyerhetnek egyesek a botránnyal: mégse vész el a vagyon?

Portfolio
Elvileg segíti a vezetői felelősségbiztosítások terjedését az a törvénymódosító javaslat, amely szerint 50 millió forint feletti károkozás esetén zár alá vonhatják bizonyos cégvezetők vagyonát - nyilatkozta Dr. Csurgó Ottó, a Cseri és Társai Ügyvédi Iroda ügyvédje a Portfolio-nak. A nem szándékos bűncselekményekkel okozott károkra, rossz vezetői döntésekre ugyanis fedezetet nyújt a biztosítóknál köthető vezetői felelősségbiztosítások nagy része ma is.

Biztosítás 2015 Csurgó Ottó is ott lesz szerdai Biztosítási Konferenciánkon, ne hagyja ki! Információ és jelentkezés Első olvasatra az a lényege a tegnap benyújtott javaslatnak, hogy a cégvezetők és mások (fb-tagok, könyvvizsgálók, képviseletre feljogosított alkalmazottak) vagyonát "soron kívül"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés