Előfizetői tartalom

Bemutatjuk a világ 10 legdurvább biztosítási csalását

Portfolio
Előfordul sajnos, hogy valaki kocsiját, lakását, vagy akár saját magát is összetöri azért, hogy a biztosítójától kicsaljon pártízezer, vagy akár pármillió forintot és mivel nehéz bebizonyítani a szándékosságot, ezért sokaknak sikerül is átvernie a szolgáltatóját. A biztosítóktól kicsalt térítési összeg azonban nem kockázatmentes ingyenpénz, mint azt sokan közülük gondolják, gyakran előfordul, hogy visszájára sül el a dolog és egy törött végtag, egy kiégett autó, vagy egy összedőlt ház mellett még bírságot is kell fizetnie a csalónak, de börtön is járhat biztosítási csalásért. Összeszedtünk tízet a modern történelem legdurvább, legszélsőségesebb és legidiótább biztosítási csalásaiból.

Csúszás, busz, főzés. Véletlenül elcsúsztam, 49-szerA 72 éves Isabel Parker súlyosan szerencsejáték-függő volt és pénzre volt szüksége, hogy a szenvedélyének hódolni tudjon. 1993 és 2000 között összesen 49 kisboltban, áruházban, szupermarketben és italboltban "csúszott meg" és esett el, az Egyesült Államok három államában, majd 47 álnevet és 11 különböző címet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés