Előfizetői tartalom

Hihetetlen, de megtaláltuk a magyarok elvett nyugdíjpénzét

Portfolio
2835,4 milliárd forint - ennyi volt december végén a magyar háztartások "nyugdíjpénztári átlépések miatti követelése" az állam felé. Annyira hihetetlennek tűnik ez a pénzügyi számlákban található adatsor hat évvel a magán-nyugdíjpénztárak nagy részének beszántása után, hogy megkérdeztük az MNB-t, mégis milyen jogi vagy pénzügyi alapja van a kimutatásnak, netán bizonyos értelemben valós, fennálló követelésről van-e még szó.

Biztosítás 2017 A nyugdíjcélú megtakarításokról is szó lesz Biztosítás 2017 konferenciánkon jövő csütörtökön. Jelentkezzen rá! Információ és jelentkezés Gyönyörűen látható a statisztikán, hogy a magyar háztartások magán-nyugdíjpénztári vagyona 2010 végéről 2011 elejére egyszer csak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés