Előfizetői tartalom

Erre érdemes figyelned, ha bankkártyával szeretnél fizetni a Szigeten

Portfolio
Több újdonsággal is találkozhatunk a legnagyobb magyar fesztiválok fizetési rendszerében. A fesztiválkártyások az idei évtől már a hivatalos - Sziget - applikáción keresztül is feltölthetik egyenlegüket. De újdonság az is, hogy a mobilunkkal közvetlenül is fizethetünk, az egyérintéses funkcióval ellátott Mastercard és Maestro bankkártyák tulajdonosai pedig a megszokott módon használhatják fizetésre plasztikjaikat, sőt, még VIP kaput is kapnak a bejutáshoz.

Ahogy a legnagyobb hazai és nemzetközi fesztiválokon, úgy a szerdán kezdődött Szigeten sem lehet készpénzzel fizetni. A helyszínen kiválható fesztiválkártya mellett a már megszokott módon egyérintéses (PayPass) funkcióval felszerelt Mastercard és Maestro bankkártyák is használhatók. Ennek persze megvannak a kockázatai, ezért nem árt bizonyos dolgokra odafigyelni - figyelmezteti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés