Előfizetői tartalom

Ha ez igaz, akkor most brutális CSOK-robbanás következik

A magyarok 29%-a elégedetlen jelenlegi otthonával, a CSOK-ot saját bevallása szerint 63% ismeri, de 90% hallott már róla. 56%-nak egyértelműen jó a véleménye e támogatásról, ugyanakkor a lakás-takarékpénztári konstrukciók ismertsége mélyebbnek tekinthető. Az OTP után a Takarék Csoport valamelyik tagja jut eszébe az embereknek elsőként, akár CSOK-ról, akár lakáshitelről van szó. Még csak 4% vette igénybe a CSOK-ot, de 12% tervezi ezt a következő két évben. A házasok körében a legmagasabb az új lakásban gondolkodók aránya, az elváltak inkább bővíteni szeretnének. Ha lakáshitel, akkor 57% szerint jobbak a változó kamatozású hitelek a fix kamatozásúaknál. A Gemius Portfolio számára készített felmérésének eredményéből szemezgettünk.

A Gemius felmérése online pop-up kérdőíves módszertannal 2223 fős mintanagysággal készült nagy elérésű hazai oldalakon március 29-e és április 2-a között. A felmérés eredményét Hitelezés 2017 konferenciánkon ismertették, amelyről alábbi tudósításunkban számoltunk be:Kapcsolódó cikkünk2017.04.25Végre megérkezett a hitelezési fordulat MagyarországraÖsszességében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés