Előfizetői tartalom

Nokia-gyárbezárás: Andor László találkozni akar a Microsoft képviselőivel

Portfolio
Az Európai Bizottság foglalkoztatási és szociálpolitikai biztosa, Andor László is nyilatkozott a Microsoft komáromi leépítésével kapcsolatban. Mint elmondta, mindent meg kell tenni, hogy a munkájukat elvesztő munkavállalók új munkát találhassanak. Ennek érdekében személyesen is találkozni kíván a cég képviselőivel, miközben emlékeztetett, hogy EU-források is rendelkezésre állnak az újrakezdéshez - áll az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének közleményében.

A Microsoft mai létszámleépítési bejelentésével kapcsolatban az Európai Bizottság biztosa, Andor László is megszólalt, mint elmondta, mélységesen sajnálja, hogy a cég erre az elhatározásra jutott. Véleménye alapján a cégek szerkezetátalakítása az élet természetes velejárója, de ennek társadalmilag felelős módon kell megvalósulnia, méghozzá a szociális párbeszédre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés