Előfizetői tartalom

Három fontos dolog zajlik most Európában, ami 2018-ra is kihat

Árgyelán Ágnes, London
Fontos konszolidációs lépések kötik le az európai vállalatok figyelmét, a következő 24 hónap is arról szól majd, ki milyen felvásárlásokat vagy fúziókat tud tető alá hozni, hogy nemzetközi szinten is versenyképes maradjon. A Citi EMEA médiaeseményén a banki szakértők kitértek a rekord magas árazásokra, ezek kockázataira, valamint megosztották véleményüket a globális árupiacon látható folyamatokról is.

A délelőtti, vállalati és befektetési banki folyamatokról szóló szekcióban a Citi szakértői három fontos dologra is felhívták a figyelmet, ami jelenleg Európában zajlik: Konszolidáció zajlik Európa szerte, a politikai és gazdasági helyzet is arra készteti a vállalatokat, hogy konszolidálják tevékenységüket ahhoz, hogy nemzetközi szinten is versenyképesek maradjanak. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés