Előfizetői tartalom

Eltolta az econet a Sziget akvizíciót (5.)

Portfolio
Az econet.hu bejelentette, hogy újra módosították a Sziget felvásárlásáról szóló szerződést. Az új megállapodás lényege, hogy a 2009-es évet minden szempontból figyelmen kívül hagyják az akvizíciós folyamatban, a célpont felmentést kap az EBITDA célok teljesítése alól, az econet-nek pedig nem kell megfizetnie az esedékes vételárrészt. A teljes akvizíciós folyamat az eredetileg tervezetthez képest 1 évvel később, 2013-ban zárulhat majd le. 2008.12.18 16:27 Átalakítja a Sziget szerződést az econet (2.)

Hogyan változik?. Az econet.hu bejelentette, hogy leányvállalata, az EST Media Group, valamint a Szigerta Invest Kft., továbbá a Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán tulajdonában álló VOLT Invest Kft. között 2009. február 11-én megkötött módosított szerződések, amelyek a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft megvásárlásáról szóltak, újra módosításra kerültek.A módosítás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés