Előfizetői tartalom

A leggazdagabb orosz olyat talált ki, amivel az egész életed megtervezné

Portfolio
A leggazdagabb orosznak tartott Alekszej Mordasov, aki 18,5 milliárd dolláros vagyonát acélgyártásból szerezte meg, most az online oktatás és foglalkoztatás felé nézelődik. Egy olyan rendszert fejlesztene ki, amely képes lenne egy ember életét az óvodától egészen a nyugdíjas évekig végig követni és megtervezni - számol be a hírről a Bloomberg.

Mordasov cége, a Severgroup olyan cégekből álló portfóliót építene, amelyek az online oktatással, HR-tanácsadással és munkaerő toborzással foglalkoznak, a cél, hogy az így kialakított ökoszisztéma képes legyen oktatási és karrierfejlesztési szolgáltatást nyújtani egy egész életen át. A Severgroup már februárban elkezdte a startup cégek felvásárlását a céljához...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés